Ring oss for snarlig time
48453800

Kveldsåpen kiropraktor

Kveldsåpen kiropraktor

Kveldsåpen kiropraktor for Hamar, Ottestad, Løten, Stange ++

Leter du etter kveldsåpen kiropraktor for Hamar, Ottestad, Løten og Stange? Vi tilbyr kveldsbehandling for deg som har vanskeligheter med å komme unna 8-16 jobben din. Kontakt oss, så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg – selv på kvelden.

 

Smerter i muskel- og skjelett tar ikke hensyn til at du har en jobb innen vanlig åpningstid

Rygg, nakke og skuldre bryr seg ikke om at du har en jobb innen vanlig åpningstid. Ofte så kan smerte og vondter ramme oss utenfor vanlige åpningstider og da det kan være svært vanskelig å få den hjelpen eller behandlingen man trenger. Det er derfor vi ved Ottestad Kiropraktorsenter tilbyr behandling på kveldene og har kveldsåpent – ved mulighet.

 

Et høyaktuelt kortreist tilbud til de fra Ottestad, Hamar, Stange, Nydal, Brummundal, Moelv og andre nærliggende områder. Ikke la smerter ødelegge kvelden – ta heller kontakt med oss og få hjelp allerede i dag.

 

lasning-i-korsryggen

 

Det er mange områder som benytter seg av kveldsåpen kiropraktor; ikke bare Hamar, Ottestad og Stange

Dette er et tilbud som både blir brukt av de med travel hverdag og de med mer akutte plager. Vi har opplevd at folk på områder innen 1 1/2 times reising tar kontakt hvis nøden blir for stor. Dette innebærer lokale områder som Hamar, Ridabu, Ottestad, Løten, Stange, Tangen, Nydal, Brummundal og Moelv, men også områder som ligger lenger unna, slik som Minnesund, Gjøvik, Lillehammer, Rena, Våler. Flisa og Trysil.

 

Tilleggsinformasjon angående kveldsåpent

* Vi tar forbehold om at det kan være dager/kvelder, helger og røde dager der vi ikke har anledning eller mulighet til å gi deg en øyeblikkelig / akutt konsultasjon. Vi vil derimot gjøre vårt beste for å imøtekomme dine behov så raskt som mulig. Dersom du ikke mottar svar umiddelbart ved anrop på 48453800 ber vi deg sende SMS / melding eller kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.

** Vi gjør oppmerksom på at egne priser gjelder for akuttvakt, ubekvem arbeidstid og helgevakt.