Ring oss for snarlig time
48453800

Blog

Kvennstuguløpet: En herlighet av et løp i skjønneste Vallset

Kvennstuguløpet: En herlighet av et løp i skjønneste Vallset

Kvennstuguløpet: En herlighet av et løp i skjønneste Vallset

Kvennstuguløpet er et terrengløp med 3 hoveddistanser. Kvennstuguløpet tilbyr runder på 3.5 km, 7 km og hovedløpet på 14 km. Lokale løp slik som Kvennstuguløpet er glimrende trening for muskler og ledd – det kan også fungere forebyggende mot smerter og dysfunksjon, samt gi økt treningslyst. Løpet avholdes 9.september 2017 i år.

 

Dette løpet gikk av stabelen for første gang i 2016 – og det var en stor suksess med over 200 påmeldte deltagere. I år (2017) håper arrangørene på å slå fjorårets rekord sønder og sammen, så vi håper du også melder deg på via lenken her.

 

Hvis du ikke ønsker å konkurrere, så er det selvfølgelig også muliget for å trene her utenom løpet – runden har blitt betydelig bedre merket enn i fjor og runden tilbyr kupert terreng.

 

Påmelding:

kvennstuguløpet 2017

Her ser du et kart over Ottestadstien og hele Ottestadstien rundt. Turen tar cirka 3.5 – 4 timer, har en stigning på 236 meter og gir deg god trening for musklene og kondisjonen.

 

Konkurranse: Kvennstuguløpet 2017

Årlig arrangeres Kvennstuguløpet – normalt sett i september. I 2017 er datoen fastsatt til 9.september. Block

Av andre lokale flotte løp ønsker vi å nevne Ottestadstien rundt som du kan lese mer om her.

 

Vi tilbyr behandling for deg som liker å holde deg i bevegelse – og for deg som gjerne vil bevege deg litt mer

Bevegelse er essensielt for friske muskler og ledd, men noen ganger kan man bli litt ivrig og dermed feilbelaste eller overbelaste seg selv. Da er det godt å vite at det finnes hjelp dersom smerter eller feilfunksjon holder deg tilbake – vi tilbyr nemlig tilpasset muskulær behandling, leddbehandling og andre behandlingsformer som passer alle aldersgrupper. Vi tilbyr også behandling mot benhinneproblematikk, leggproblemer, fot og knesmerter.

 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker en konsultasjon – eller dersom du har spørsmål.

kvinne på telefonen

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *