Ring oss for snarlig time
48453800

Helgeåpen kiropraktor

Helgeåpen kiropraktor

Helgeåpen kiropraktor for Hamar, Ottestad, Løten, Stange ++

Leter du etter helgeåpen kiropraktor for Hamar, Ottestad, Løten og Stange? Vi tilbyr ofte helgebehandling for deg som har tidsvansker i hverdagen. Kontakt oss, så skal vi gjøre vårt ytterste for å tilby deg en konsultasjon – selv på ‘ubekveme arbeidstider’.

 

Dessverre tar ikke muskelsmerter og leddstivhet fri i helgene

Helgene er en tid for hygge – ikke smerter. Hadde det ikke vært fint om muskelsmerter og ryggplager tok seg litt ferie når du har fri? Sånn er det dessverre ikke alltid – og det er derfor vi gjør vårt ytterste for å tilby akuttvakt i helgene og på kveld – der vi har kapasitet til dette.

 

For vi vet at når smertene og vondtene inntreffer utenfor standard arbeidstid så kan det være nærmest umulig å oppdrive hjelp. Det er derfor vi ved Ottestad Kiropraktorsenter tilbyr behandling i helgene og har helgeåpent – når vi har mulighet til dette.

 

Et høyaktuelt kortreist tilbud til de fra Ottestad, Hamar, Stange, Nydal, Brummundal, Moelv og andre nærliggende områder. Ikke la smerter ødelegge helgen – ta heller kontakt med oss og få hjelp allerede i dag.

 

ryggsmerter

 

Det er mange områder som benytter seg av helgeåpen kiropraktor; ikke bare Hamar, Ottestad og Stange

Det er ikke bare de med akutte smerter som benytter seg av vår behandling i helgene – også de som er travle i en hektisk hverdag og jobb benytter seg av dette tilbudet. Ellers har vi god erfaring med behandling av mer akutte smerter – og har opplevd at selv nærmere 2 timer kjøring ikke stopper de der nøden er størst.

 

Vi har gode referanser og resultater fra lokale områder som Hamar, Ridabu, Ottestad, Løten, Stange, Tangen, Nydal, Brummundal og Moelv, men også områder som ligger lenger unna, slik som Otta, Gjøvik, Lillehammer, Rena, Våler. Flisa og Trysil.

 

Tilleggsinformasjon angående helgevakt

* Vi tar forbehold om at det kan være dager/kvelder, helger og røde dager der vi ikke har anledning eller mulighet til å gi deg en øyeblikkelig / akutt konsultasjon. Dette kommer an på vår kapasitet. Vi vil derimot gjøre vårt beste for å imøtekomme dine behov så raskt som mulig. Dersom du ikke mottar svar umiddelbart ved anrop på 48453800 ber vi deg sende SMS / melding eller kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.

** Vi gjør oppmerksom på at egne priser gjelder for akuttvakt og helgevakt.