Ring oss for snarlig time
48453800

Klassisk massasje (Avslappende massasje)

Klassisk massasje (Avslappende massasje)

Klassisk massasje (Avslappende massasje og muskelarbeid)

Klassisk massasje er en avslappende muskulær behandlingsform. Klassisk massasje er en roligere og mer ømfintlig massasje til sammenligning med idrettsmassasje – og passer godt for de som har et høyt nivå av stress i hverdagen med tilhørende høye skuldre og anspent muskulatur.

 

Klassisk massasje bidrar til å øke blodsirkulasjon inn mot anspent muskulatur og bindevev – som kan gi symptomlindring og en følelse av velvære. Som man vet setter ofte stress seg i fysisk format i form av stram muskulatur og økt smertesensitivitet i muskelfibre.

 

 

Kan lindre og forebygge

Mange benytter seg av vår klassisk massasje for å både gi lindring til nåværende muskelspenninger, men også for å forebygge at muskelsmerter bygger seg opp over tid grunnet statiske arbeidsstillinger og høyt tempo i hverdagen. Noe av det vanligste er at folk setter seg opp på månedlig oppfølging for slik behandling, da de ofte føler at dette kan forhindre “hogg” og akutte episoder med smerter i muskler og ledd.

 

vondt-i-midtre-del-av-ryggen

 

Klassisk massasje: Når musklene trenger å roe seg ned

Som nevnt kan klassisk massasje fungere på mange plan – både rent muskulært, men også i form av å gi ro til et travelt sinn. For det moderne mennesket er tempoet høyere enn det noen gang har vært og da særlig grunnet vår stadige tilgjengelighet bl.a. via smartphone, nettbrett eller PC på jobben. Våre klienter som mottar klassisk massasje er i alle aldre, yrker og kroppstyper. Dette er en behandlingsform som dermed egner seg for alle.

 

Klassisk massasje + bevegelse = Sant

For å få enda bedre effekt av behandlingen vil vi – i de aller, aller fleste tilfeller og hvis du ønsker det – kombinere behandling med å instruere deg i hjemmeøvelser som du kan gjøre i heimen, kontoret eller på treningstudio. Vårt mål er nemlig ikke bare å lindre symptomene dine, men også gi deg en langvarig funksjonsbedring slik at problematikken ikke kommer igjen og igjen.

 

PIR - Post isometrisk release teknikk

 

Hvem kan ha nytte av klassisk massasje?

Absolutt alle kan ha nytte av litt muskelarbeid nå og da. Alle aldre og kategorier er laget av muskler og bløtvev – og det å bidra til en bedret muskelhelse er noe de aller fleste har meget godt av.

 

Noen eksempler på ulike plager som kan behandles med klassisk massasje:

  • Stiv nakke
  • “Høye skuldre”
  • Muskelsmerter i alle områder
  • Stressnakke / “iNakke”
  • Hofteplager
  • Nakkerelatert hodepine og svimmelhet
  • Korsryggsmerter / lumbago
  • Myalgier og muskelspenninger
  • ++

 

Kunne dette vært noe for deg og dine plager?

Ta kontakt med oss, så besvarer vi gjerne spørsmål du måtte sitte inne med. Vi ser fram imot til å kunne hjelpe deg. Eventuelt kan du lese om priser og andre behandlingsformer vi tilbyr her.

 

kvinne på telefonen

 

Vi har gode referanser fra klienter på Hamar, Ottestad, Stange, Brummundal, Moelv, Løten, Ridabu og Ilseng for å nevne noen plasser, men også folk på gjennomreise fra andre steder slik som Gjøvik, Gardermoen og Lillehammer.