Ring oss for snarlig time
48453800

++ Andre diagnoser

++ Andre diagnoser

++ Andre diagnoser

En kiropraktor behandler diagnoser og symptomer som stammer fra problematikk i ledd, muskler, bindevev og nerver. Din kiropraktor kan hjelpe deg med mye mer enn bare rygg – så det er nyttig om du også informerer om andre plager du måtte ha, slik som hodepine, migrene og svimmelhet – eller andre symptomer som nummenhet i beinet eller stråling / iling mot leggen. Behandlingen er tilpasset etter alder, sykdomshistorie, symptombilde og dagsform – og egner seg dermed for alle.

 

Ofte er det slik at mange diagnoser har flere faktorer – der nedsatt funksjon i muskler, ledd og nerver ofte spiller en sentral rolle. Tilpasset konservativ behandling kan ofte hjelpe ved slik symptomer og medføre en bedre hverdag med mindre smerter, økt funksjon og mer energi.

 

Mange tenker for eksempel at smerter grunnet slitasje og artrose bare er noe man må leve med – men det er feil. Forskning har nemlig vist at manuell behandling har god effekt i å gi symptomlindring og bedret funksjon i slike tilfeller – da gjerne kombinert med tilpassede øvelser som passer deg og dine symptomer.

 

Ved å bruke denne delen av menyen kan du lese mer om ulike symptomer og plager som vi utreder og behandler på en helhetlig og profesjonell måte.

 

Ofte stilte spørsmål rundt denne tematikken:

  • Hva behandler egentlig en kiropraktor? En moderne kiropraktor behandler helhetlig rettet inn mot muskler, ledd, bindevev og nervefunksjon.
  • Kan kiropraktoren hjelpe meg med krystallsyke og svimmelhet? Ja, en kiropraktor er spesialtrent i løpet av sin 6-årige utdanning innen diagnostisk utredning av krystallsyke.