Ring oss for snarlig time
48453800

Gavekort – Massasje

Gavekort – Massasje

Her kan du kjøpe gavekort for massasje. Massasje er en flott gave som lindrer og gleder. Kjøp gavekort til noen du er glad i – en spennende og nyttig gave! Vi tilbyr massasje tilpasset din forhistorie, sykdomshistorie og dagsform. Her kan du lese mer i detalj om massasje som behandlingsform. Egner seg perfekt som en julegave eller bursdagsgave til en som har alt.

 

Priser – Klassisk & Idrettsmassasje

Se fullstendig oversikt over våre priser her

Pris – 30 minutter: 450 kr

Pris – 45 minutter: 590 kr

Pris – 60 minutter: 690 kr

 

– Hvordan fungerer massasje?

Formålet med massasje er å løsne opp i stramme muskler og tilstrammet bindevev. Dette gjøres ved at behandler jobber inn i mot muskler, muskelfester og bindevev – som igjen fører til økt blodsirkulasjon i området.  Muskulær massasje kan øke sirkulasjonen og dermed sørge for at viktige ‘byggeklosser’ blir transportert til den stramme, irriterte eller skadde muskelen. Disse byggeklossene som reiser gjennom blodstrømmen er bl.a. kollagen og elastin, som begge er viktige for muskelreparasjon. Våre behandlere har omfattende utdanning, jobber helhetlig og har dermed den gode nytten av å ha flere verktøy i behandlingskassen – vi kan også rådføre angående hvilke øvelser du bør gjøre for å gi langvarig bedring av din problematikk.

 

– Hvem er det som velger å kjøpe gavekort med massasje?

De nærstedene våre som oftest benytter seg av gavekort for massasje er Hamar, Ottestad, Løten, Stange, Tangen og Ridabu, men vi får også jevnlig kunder fra Ilseng, Brummundal, Moelv og andre nærliggende steder. Det er folk i alle aldre, kvinner og menn, mosjonister og atleter – og ikke minst de som sliter litt med å finne en god, original gave til en de er glad i eller setter pris på. Dette er gaven for den som har alt – men som også har stramme muskler og høye skuldre i hverdagen.

 

– Benytt kontaktskjemaet eller send SMS hvis du ønsker å bestille gavekort

Her finner du kontaktskjema. Vennligst skriv inn ønsket antall minutter, navn, epost og navnet til den som skal bruke gavekortet. Gavekortet blir tilsendt elektronisk via epost for utskrift.

 

PS – Vi gjør oppmerksom på at vi ikke selger gavekort for kiropraktorbehandling – kun massasje og muskulært arbeid.

 

Avtalevilkår

– Gavekort er gyldig i ett år fra utstedelse / levering

– Gavekort kan ikke returneres eller byttes inn mot kontanter eller pengebeløp

– Kjøp av gavekort kan ikke avbestilles etter at produktet har blitt levert