Ring oss for snarlig time
48453800

Blog

Ottestadstien rundt: En flott tur for muskler og ledd

Ottestadstien rundt: En flott tur for muskler og ledd

Ottestadstien rundt: En flott tur for muskler og ledd

Vi anbefaler alltid bevegelse og trening i kampen mot muskel- og leddplager. Ottestadstien er en perle på 15.8 km med god blanding av ulendt terreng og fast vei. Vi anbefaler Ottestadstien og denne turen på det sterkeste som et fast innslag i din hverdag og helg – ved å klare å gå denne turen 2 ganger i uken, så har du gått over 3 mil; og det er jo litt av en bragd!

 

Kart over Ottestadstien:

ottestadstien - ottestad kiropraktorsenter

Her ser du et kart over Ottestadstien og hele Ottestadstien rundt. Turen tar cirka 3.5 – 4 timer, har en stigning på 236 meter og gir deg god trening for musklene og kondisjonen.

 

Konkurranse: Ottestadstien rundt

Årlig arrangeres HA-løpsfestival – normalt sett i oktober. I 2017 er datoene fastsatt til 28.-29.oktober. Block Watne-løpet / Ottestadstien rundt på 15,9 km avholdes på søndagen, 29.oktober. Du kan lese mer om arrangementet på Ottestad IL sine nettsider her.

 

Av andre lokale flotte løp ønsker vi å nevne Kvennstuguløpet som du kan lese mer om her – dette løpet avholdet 9.september 2017.

 

Vi tilbyr behandling for deg som liker å holde deg i bevegelse – og for deg som gjerne vil bevege deg litt mer

Bevegelse er essensielt for friske muskler og ledd, men noen ganger kan man bli litt ivrig og dermed feilbelaste eller overbelaste seg selv. Da er det godt å vite at det finnes hjelp dersom smerter eller feilfunksjon holder deg tilbake – vi tilbyr nemlig tilpasset muskulær behandling, leddbehandling og andre behandlingsformer som passer alle aldersgrupper. Vi tilbyr også behandling mot benhinneproblematikk, leggproblemer, fot og knesmerter.

 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker en konsultasjon – eller dersom du har spørsmål.

 

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *